0
0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно
Закрыть меню
Auto ziņas Tehnoloģijas Autosports Atsauksmes E-automašīnas Jaunas automašīnas Tunigs Raksti
0
1352

Lexus LC Black Inspiration pārsteigs ar savu aprīkojumu

publicēts work 30-06-2022, 13:53
Japānas izcelsmes Lexus kompānija savu automašīnu cienītājus bieži pārsteidz ar dažādām īpašām versijām. Nesen kāds uzņēmuma vadītājs paziņoja par ļoti ierobežotas un ekskluzīvas Lexus LC Black Inspiration speciālās versijas parādīšanos, kurai vajadzētu iepriecināt benzīna sedanu cienītājus ar savu apbrīnojamo tehnisko aprīkojumu. Šī materiāla ietvaros mēs jums pastāstīsim par visām gaidāmā jaunuma detaļām.
Apskatu sākam ar jaudīgu īpašās versijas spēkstaciju, kuru pārstāv v8 dzinējs ar 464 zirgspēkiem un 530 ņūtonmetru griezes momentu. Turklāt tika atjaunināta arī lc 500h hibrīdversija, kas kā spēka agregātu saņēma 359 zirgspēku turbokompresoru.

Vissvarīgākais atjauninājums skāra izskatu un iekšējo apdari. Sedans lepojas ar elegantu disku komplektu ar firmas gumiju, oglekļa šķiedras jumtu, durvju sliekšņiem un īstu ādu. Turklāt ir fiksēts spārns.
Salonā mēs gaidām atjauninātu multimediju sistēmu ar lielu skārienekrānu un īpašu atslēgas karti, kas kalpo, lai piekļūtu sistēmai. Turklāt bija jaudīga Mark Levinson audio sistēma ar 13 skaļruņiem, kas izkaisīti pa visu salonu. Kopumā automašīna izskatās ļoti interesanta un dārga.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Kontakti Noteikumi Reklāma
Uz augšu