0
0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно
Закрыть меню
Auto ziņas Tehnoloģijas Autosports Atsauksmes E-automašīnas Jaunas automašīnas Tunigs Raksti
0
1213

Labākie auto tematikas spēļu automāti

publicēts alexpuskins 19-07-2023, 12:53

Vai zināji, ka autosacīkstes ir tikpat senas, cik pirmais motorizētais automobilis? Jā, jau paši pirmie šoferi, izdzirdot motora rūkoņu un sajūtot ātrumu, izjuta vēlmi sacensties. Mūsdienās jēdziens auto entuziasts ir kļuvis tik plašs, ka ikviena nodarbe, kas saistīta ar automašīnām, ļauj cilvēkam sevi pieskaitīt auto entuziastu pulciņam. Nav svarīgi, vai kolekcionē retro automobiļu modeļus, seko līdzi F1 sacensībām, brauc krūmu gonkās vai Spins lv un tonybet lv izvēlies spēlēt tikai un vienīgi slotus auto tematikā, ja automašīnas tev ir asinīs, tad tas ir uz mūžu! Ja vēlies uzzināt par labākajiem auto tematikas spēļu automātiem, tad turpini lasīt un ļauj fantāzijai vaļu.  

Fast Lane no Rival  

Ja esi vecās paaudzes spēļu automātu piekritējs, tad Fast Lane ir domāts tieši tev! Rival izstrādātais 3x5 režģa spēļu automāts ar 50 fiksētām izmaksu līnijām atgādina spraigās sacīkšu animāciju filmas. Šī ir tava iespēja braukt ar ātrāko automašīnu pasaulē un iegūt ne tikai trofeju, bet arī daudzus patīkamus bonusus. Jau minējām, ka spēle veidota animācijas stilā un ietur to līdz pat pēdējam sīkumam. Rival ir padomājis par spēles skaņas efektiem, tie patiesi ļauj spēlētājam sajusties kā sacīkšu trasē – katra ruļļu iegriešana tiek pavadīta ar motora rūkoņu. Kamēr tu investē savas komandas sacīkšu automašīnā, tikmēr pūlis uzgavilē un izrāda savu atbalstu. Fast Lane simboli ir dažādas sacīkšu automašīnas, kas spēlētājam atnesīs patīkamus pārsteigumus, kā džekpotu, bezmaksas griezienus un Expanding Wilds. 

Monster Wheels no Microgaming 

Microgaming radītais spēļu automāts Monster Wheels ir īpašs, mēs pat teiktu unikāls. Spēlei ir 5 ruļļi un mainīgs rindu skaits, to spēlētājs izvēlas, uzsākot spēli. Atkarībā no izvēlētā spēles režģa ir 128 vai 288 veidi, kā laimēt.  

Tagad pievērsīsimies Monster Wheels spēles labākajai daļai – grafikai un vizuālajiem elementiem. Microgaming izpratnē Monster Wheels nav tikai stilīgas automašīnas ar milzīgiem riteņiem, bet tās burtiski ir automašīnas, kuras vada dažādi zināmi monstri – Drakula, Velnīte un zaļais citplanētietis. Animācijas ir izcilas, tās ir gotiski šausminošas un nedaudz atgādina animācijas filmu Mosters Inc.  

Monster Wheels ir bauda acīm, Microgaming ir izdevies ļoti amizanti apspēlēt automašīnas tēmu un radīt aizraujošu šedevru, kas papildināts ar bezmaksas griezieniem, Wild un Scatter simboliem. Lai arī spēles RTP rādītājs nav no augstākajiem 96.04%, aizraujošais stāsts un perfektā grafika to atsver. 

Drive: Multiplier Mayhem no NetEnt

Ja tev patīk spēles, kas ir ātras un bez žēlastības, tad meklē NetEnt radīto Drive: Multiplier Mayhem un sagatavojies savas dzīves braucienam, jo tas var atnest grandiozus laimestus. 2016. gadā radīto spēli iedvesmojusi Need For Speed spēļu sērija un Holivudas grāvēja Fast and the Furious filmu franšīze.  

Drive: Multiplier Mayhem stāsta par pievilcīgo Džetu, kas sacenšas ar vīriešu kārtas braucējiem. Džeta ar saviem rozā matiem un ādas apģērbu izceļas uz pārējo braucēju fona. Spēle norisinās uz spilgtas pilsētas gaismas fona, tai piemeklēts jaudīgs un uzlādējošs skaņas celiņš, kas papildināts ar motora murrāšanas skaņām. NetEnt spēli bagātīgi papildinājis ar bonusa funkcijām, kas spēlēšanas pieredzi padara ne vien aizraujošāku, bet potenciāli ienesīgāku.  

Secinājumi 

Par auto tematikas popularitāti liecina iepriekš apskatīto spēļu automātu izstrādātāji.  Microgaming un NetEnt ir vadošie azartspēļu programmatūru izstrādātāji pasaulē. Un, ja šie veiksmīgie uzņēmumi izvēlas radīt uz automašīnām un sacīkstēm balstītas spēles, tas nozīmē, ka tām noteikti ir potenciāls. Spēlētājiem patīk spēles ar pazīstamām un aizraujošām tēmām, automašīnas pārstāv ne tikai ātrumu un azartu, bet arī stāvokli sabiedrībā.  

Šoreiz apskatījām divas spēles, kas atgādina labākās Disney vai Pixar animācijas filmas, un vienu spēļu automātu, kas ļauj spēlētājam gremdēties atmiņās par laikiem, kad nebija nekā labāka, kā ieslēgt Playstation un nodoties sporta automobiļu ātrumam un sacensību garam. Nākamreiz turpināsim ar Autodromo no Novomatic/Greentube, Lazy Bones Freeway no Spinmatic un Macau Racing no Red Tiger Gaming, lai redzētu, kādos vēl veidos var izmantot un attēlot dažādos spēkratus.  

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Kontakti Noteikumi Reklāma
Uz augšu